Wat gaat 2021 voor u betekenen?


Veel mensen schrijven dat ze terug willen naar het oude leven. Het leven waar iedereen vrij is om te doen wat ze willen. Dat is een behoefte die we allemaal hebben, echter denk ik dat we als mens ons beter kunnen aanpassen aan de huidige situatie. De mens is immers een diersoort die zich al wereldwijd in de loop der eeuwen vaak heeft aangepast aan de extreemste leefomstandigheden.

In deze onvoorspelbare tijd heeft u als ondernemer al veel beslissingen moeten nemen. In de tijden van de lockdown moeten uw werknemers op afstand de taken realiseren. U als werkgever wordt verantwoordelijk gesteld voor het invullen van een thuiswerkplek. Daarom heeft u weliswaar meerdere bureaustoelen, monitoren en laptops aangeschaft. Een funfact is dan ook dat de markt voor personal computing een flinke groei laat zien, maar dat fabrikanten hier niet op zijn ingesteld waardoor de productie achterblijft.

In de “goede oude tijd” gingen we fysiek op afspraak om alles face-to-face door te nemen. Tegenwoordig is dat een digitale afspraak vanuit de remote werkplek. De communicatiemethodes hebben zich verplaatst naar digitale afspraken. Hiervoor heeft u Microsoft 365 abonnementen voor afgesloten zodat uw werknemers met Microsoft Teams kunnen communiceren voor overleg, presentaties of projectbesprekingen. Heeft u in deze transitie tevens uw postvakken gemigreerd naar Exchange Online binnen het Microsoft 365 abonnement?

Met VOIP hoeven uw medewerkers slechts in te loggen met het account op de client, waarna een verbinding met de digitale telefooncentrale ervoor zorgt dat mensen vanuit huis met het zakelijk nummer kunnen bellen.
Al met al vind ik dat 2020 een jaar is geweest die gezorgd heeft voor verplichte digitalisering. Zonder die digitalisering zouden organisatie in tijden van lockdown niet meer kunnen functioneren en gelukkig zijn er cloud-based oplossingen die de workflow intact houden.

Op welke wijze bent u aan het digitaliseren?

Wil jij ook meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met ons via: +31 88 39 77 390

Groet, Riley Marlisa – Accountmanager, ICN SystemsICN Group

ICN Systems is onderdeel van ICN Group. Deze bestaat uit een aantal toon­aangevende bedrijven dat zich richt op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren systemen op maat en bieden consultancy, IT en HR-dienst­verlening voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en/of beheerprocessen.

Contact

Europalaan 14
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-systems.nl
+31 88 39 77 390

KvK: 66928001
BTW: NL856756015B01

Partners

Autodesk Gold Partner

HP Partner First Silver

© 2021 ICN Systems. All rights reserved.