VoIP vervangt ISDN


ISDN

Veel bedrijven en organisaties gebruiken sinds de jaren ’90 telefonie via ISDN: Intgrated Services Digital Network. Destijds was dit een flinke stap vooruit ten opzichte van analoge telefonie. Tegenwoordig loopt vrijwel al het telefonie- en dataverkeer over het internet. Daarom zijn sinds kort de aanbieders van ISDN ermee gestopt.

Het alternatief is bellen over het internet: Voice over IP (VoIP). De oplossingen die ICN Systems daarvoor biedt, kennen veel meer functionaliteit dan ISDN, terwijl de kosten flink lager zijn. Onze VoIP-systemen werken bijvoorbeeld samen met MS Outlook, CRM-toepassingen en mobiele telefoon-apps. Op die manier integreren we hardware, software, netwerk en de cloud tot één platform voor uw bedrijfscommunicatie.

Wilt u weten welke voordelen de VoIP-oplossingen van ICN Systems u opleveren of een demonstratie van de mogelijkheden? Neem contact op via het formulier hierna en we bellen u zo snel mogelijk terug.

   

   


  ICN Group

  ICN Systems is onderdeel van ICN Group. Deze bestaat uit een aantal toon­aangevende bedrijven dat zich richt op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren systemen op maat en bieden consultancy, IT en HR-dienst­verlening voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en/of beheerprocessen.

  Contact

  Europalaan 14
  5232 BC ‘s-Hertogenbosch
  Postbus 3302
  5203 DH ‘s-Hertogenbosch

  info@icn-systems.nl
  +31 88 39 77 390

  KvK: 66928001
  BTW: NL856756015B01

  Partners

  Autodesk Gold Partner

  HP Partner First Silver

  © 2021 ICN Systems. All rights reserved.