Overal toegang tot uw bedrijfsgevoelige data


toegang to data op uw bedrijfsnetwerk

Werkt uw bedrijf nog niet met Autodesk BIM 360 of Vault in de cloud, dan is toegang tot data, werkbestanden en documenten wellicht anders in te richten. We zien twee richtingen. Sommige bedrijven hebben de bestanden waaraan wordt gewerkt op file-servers in een bedrijfsnetwerk staan. Om van buiten toegang tot dat netwerk te krijgen, wordt vaak een VPN-verbinding tot stand gebracht. Een andere manier voor externe toegang tot de bestanden op een server is de inrichting van een Sharepoint-omgeving.

Een tweede richting is die waarbij bedrijven hun data in de cloud opslaan, denk aan het gebruik van Dropbox of meer geavanceerde diensten. De bestanden zijn dan vanuit iedere locatie met een internetverbinding toegankelijk.

Om thuis te werken, stemt u met uw systeembeheerder af welke toegang u tot de bedrijfsdata heeft. Hij of zij kan u verder helpen. Komen jullie daar niet uit, of is de IT-infrastructuur van uw bedijf nog niet helemaal op orde, neem dan contact op met ICN Systems. Wij helpen met onder meer de inrichting en het onderhoud van bedrijfsnetwerken, VPN-verbindingen, cloudopslag en backup services.


ICN Group

ICN Systems is onderdeel van ICN Group. Deze bestaat uit een aantal toon­aangevende bedrijven dat zich richt op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren systemen op maat en bieden consultancy, IT en HR-dienst­verlening voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en/of beheerprocessen.

Contact

Europalaan 14
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-systems.nl
+31 88 39 77 399

KvK: 66928001
BTW: NL856756015B01

Partners

HP Partner First Silver

© 2020 ICN Systems. All rights reserved.