HPE ProLiant MicroServer Gen10

Title:

Description:

HPE ProLiant MicroServer Gen10

HPE ProLiant Micro

De HPE ProLiant MicroServer Gen10 is een betaalbare server specifiek ontworpen voor kleine bureaus en zakelijke omgevingen. Deze compacte en gebruiksvriendelijke server kunt u bijna overal plaatsten.

Eenvoudige toegang tot harde schijven, geheugen en PCIe-slots maken eenvoudig beheer, installatie en upgrades mogelijk. HPE ProLiant MicroServer Gen10 wordt geleverd met ClearOS-software van HPE. Dit is een intuïtieve webgebaseerde interface, inclusief toegang tot beschikbare applicaties, die vooraf op de harde schijf wordt geladen, waardoor die direct gebruiksklaar is. De server maakt gebruik van snelle AMD processoren met ingesloten grafische cores om de prestaties van grafische software te verbeteren. Een extra grafische kaart is daarom niet nodig.

Welke HP Enterprise server past het best bij u?


ICN Group

ICN Systems is onderdeel van ICN Group. Deze bestaat uit een aantal toon­aangevende bedrijven dat zich richt op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren systemen op maat en bieden consultancy, IT en HR-dienst­verlening voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en/of beheerprocessen.

Contact

Europalaan 14
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-systems.nl
+31 88 39 77 399

KvK: 66928001
BTW: NL856756015B01

Partners

HP Partner First Silver

© 2020 ICN Systems. All rights reserved.