HP ZBook 15 G6 mobiel workstation

Title:

Description:

HP ZBook 15 G6 mobiel workstation

Deze krachtige HP ZBook is bij uitstek geschikt voor zware werkbelasting, van weergave en ontwerp tot simulatie. Met ruimte om uit te breiden, kunt u met dit mobiele workstation een hele tijd vooruit.

Ongeremde prestaties

Razendsnelle prestaties bij de zwaarste belasting met meerdere apps. Werk nog sneller in single- en multi-threaded apps met de krachtige multicore Intel-processor. Wat u ook doet, het geavanceerd thermisch ontwerp houdt alles koel en stil.

Klaar om uit te breiden. Zonder gereedschap

Als u na een tijd meer technologie nodig heeft, kunt u eenvoudig upgraden. U hoeft alleen maar het achterpaneel te verwijderen, en in enkele seconden haalt u het geheugen of de opslag eruit en vervangt die door een grotere capaciteit.

Toonaangevende beveiliging

Geavanceerde beveilgingsfuncties zijn standaard inbegrepen op elke HP ZBook 15. Veiligheidsvoorzieningen zoals HP Sure Start – het eerste zelfherstellende BIOS – beschermen uw apparaat, en dus ook uw data en identiteit.

Welk HP ZBook workstation past het best bij u?


  ICN Group

  ICN Systems is onderdeel van ICN Group. Deze bestaat uit een aantal toon­aangevende bedrijven dat zich richt op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren systemen op maat en bieden consultancy, IT en HR-dienst­verlening voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en/of beheerprocessen.

  Contact

  Europalaan 14
  5232 BC ‘s-Hertogenbosch
  Postbus 3302
  5203 DH ‘s-Hertogenbosch

  info@icn-systems.nl
  +31 88 39 77 390

  KvK: 66928001
  BTW: NL856756015B01

  Partners

  Autodesk Gold Partner

  HP Partner First Silver

  © 2021 ICN Systems. All rights reserved.