Werkplekken en accessoires op kantoor


HP Workstations

Werkplekken zijn in de loop van de tijd steeds flexibeler geworden. HP heeft laten berekenen dat iemand op kantoor gemiddeld 60% van zijn of haar tijd niet op een vaste plek aan het werk is. Dat bijna 80% van de medewerkers het belangrijk vindt dat ze overal aan het werk kunnen. En dat meer dan tweederde van de kantoren wereldwijd een open indeling hebben. Maar ook dat meerdere monitoren op een werkplek de productiviteit met 50% doen toenemen.

HP ziet dat de moderne kantoormedewerker in een aantal typeringen is in te delen, ieder met hun eigen eisen ten aanzien van werkplek en mobiliteit:

Mobiele baanbreker
De professional die altijd onderweg is, zich heen en weer tussen vergaderingen beweegt en werkt op kantoor, thuis of ergens daartussenin. Vraagt om veeleisende compromisloze productiviteit,
telkens weer.

Spin in het web
De kantoornavigator die verwerkt, creëert en samenwerkt met meerdere afdelingen, binnen en buiten de kantoormuren, terwijl gevoelige informatie veilig blijft.

Cloud-bewoner
Vereist constante verbinding met het internet en de cloud, werkt met web-gebaseerde workflows om naadloos en veilig samenwerken te vergemakkelijken.

Held aan het front
De medewerker die productie draait en consistente prestaties levert. Volbrengt taken op tijd. Heeft een comfortabele werkomgeving nodig voor lange periodes van hoge productiviteit.

Power user
De specialist die ultieme prestaties levert op het gebied van bijvoorbeeld software-ontwikkeling, data-analyse en engineering. Vraagt om veelzijdige systeemopties voor schaalbaarheid en bedrijfskritische betrouwbaarheid.

Creatieve Pro
Vertrouwt op hoge prestaties en verbeterde betrouwbaarheid voor het bewerken van foto’s en video’s, of het maken van grafische ontwerpen en kunstwerken met grote precisie.

Onder meer met deze cijfers en typering in gedachten heeft HP haar portfolio van monitoren, muizen, docks, beveiligingsmiddelen, tassen en andere accessoires in een nieuwe catalogus ondergebracht. Deze biedt iedereen op en buiten het kantoor de tools om tot optimale prestaties te komen. Veilig, betrouwbaar en comfortabel.


Download brochure

ICN Group

ICN Systems is onderdeel van ICN Group. Deze bestaat uit een aantal toon­aangevende bedrijven dat zich richt op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren systemen op maat en bieden consultancy, IT en HR-dienst­verlening voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en/of beheerprocessen.

Contact

Europalaan 14
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-systems.nl
+31 88 39 77 390

KvK: 66928001
BTW: NL856756015B01

Partners

Autodesk Gold Partner

HP Partner First Silver

© 2021 ICN Systems. All rights reserved.