Nieuws en advies over ICT-inrichting en -beheer

DEF_site.jpg

Op 9 februari was het veilig internet dag. Deze Safer Internet Day vindt wereldwijd plaats. Internetten brengt namelijk risico’s met zich mee.

security-DEF.jpg

Nu we midden in de lockdown zitten en het advies om (nog steeds) zoveel mogelijk thuis te werken blijft, is het wel belangrijk om te weten hoe je dit op een zo veilig mogelijke manier kunt doen.

2021-thuiswerkplek.jpg

In deze onvoorspelbare tijd heeft u als ondernemer al veel beslissingen moeten nemen. In de tijden van de lockdown moeten uw werknemers op afstand de taken realiseren.

working-at-home-klein.jpg

Er zijn verschillende manieren om toegang tot werkbestanden en documenten van uw bedrijf te organiseren. Twee richtingen: externe toegang tot de bedrijfsserver en opslag in de cloud.

ICN Group

ICN Systems is onderdeel van ICN Group. Deze bestaat uit een aantal toon­aangevende bedrijven dat zich richt op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren systemen op maat en bieden consultancy, IT en HR-dienst­verlening voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en/of beheerprocessen.

Contact

Europalaan 14
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-systems.nl
+31 88 39 77 390

KvK: 66928001
BTW: NL856756015B01

Partners

Autodesk Gold Partner

HP Partner First Silver

© 2021 ICN Systems. All rights reserved.