HP maakt virtual reality draagbaar


HP Z VR G2 Backpack PC voor virtual reality design

Virtueel door een gerenderd 3D model van een nieuw gebouw lopen, niet gehinderd door lege batterijen of kabels? HP ontwikkelde voor professionele toepassingen een PC die zich als een rugzak laat dragen. De HP Z VR Rugzak G2 is optimaal geschikt is voor free-roam omgevingen. Van entertainment op locatie, imposante trainingen tot innovatief design.

Backpack PC

Met deze pc worden ongekende framesnelheden gerealiseerd, wat een ultrasnelle beeldweergave geeft. Met de prestaties van de NVIDIA GeForce™ videokaart gekoppeld aan Intel® Core™-processors vliegt u door uw VR-werk. En met de ISV-certificering voor de meest veeleisende toepassingen, zoals Autodesk Revit, wordt alles probleemloos in uw workflow geïntegreerd.

Versnel uw VR-werk met deze krachtige hybride pc. Gebruik de HP Z op uw werkplek om gedetailleerde ontwerpen te maken. Ontkoppel de pc, neem hem op uw rug en bekijk de iteraties terwijl u rondloopt. Zo ondergaat u een imponerende ervaring.

HP heeft het ontwerp van deze draagbare pc geoptimaliseerd, zodat die nog comfortabeler is en nog eenvoudiger te gebruiken is. Met betere ergonomie, beter batterijbeheer en meer bewegingsvrijheid biedt de pc de meest natuurlijke free-roam VR-ervaring die er bestaat.

Specificaties

  • Windows 10 Pro 64
  • Intel® Core™ i7 8850H (2,6 GHz, tot 4,3 GHz met Intel Turbo Boost-technologie, 9 MB L3 cache, 6 cores), vPro
  • NVIDIA GeForce RTX 2080
  • 32 GB DDR4-2666 ECC SDRAM (2 x 16 GB)
  • 512 GB PCIe SSD

Meer weten over VR in combinatie met Autodesk Revit of andere 3D ontwerpsoftware? Geïnteresseerd in HP Z workstations?

Neem contact op


ICN Group

ICN Systems is onderdeel van ICN Group. Deze bestaat uit een aantal toon­aangevende bedrijven dat zich richt op organisaties die actief zijn in architec­tuur, bouwkunde, werk­tuig­bouw, infra­structuur en ICT. Wij leveren systemen op maat en bieden consultancy, IT en HR-dienst­verlening voor de optimalisering van ontwerp-, constructie- en/of beheerprocessen.

Contact

Europalaan 14
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-systems.nl
+31 88 39 77 390

KvK: 66928001
BTW: NL856756015B01

Partners

Autodesk Gold Partner

HP Partner First Silver

© 2021 ICN Systems. All rights reserved.